21 Nisan 2012 Cumartesi


KOYDUK MU?


Ne yalan söyliyim Mourinho reise olan sevgimden dolayı Real kazansın istiyordum gönlüme göre oldu. Ama gel gör ki istediğim gibi eze eze kıra döke bir galibiyetten ziyade kıçını yırta yırta oldu diyebiliriz.

Maç boyu klasik olarak top Barcelona’daydı. Bildiğimiz paslı oyununu oynamaya çalıştı barca. Bu maça özel olarak ise Real bu sene Barca’yı yenme başarısı gösteren diğer takımların yaptığı gibi iyi defansa ek olarak orta sahada özellikle 2-1den sonra “Allahınız kitabınız yok mu laayyn!” nidalarıyla yaptıkları kamikazevari ani presle galibiyete gittiler.Maçı izleyen 3. kişiler yani ne Barcelona’lı ne Real’li tayfa olan bizler içinse oyun biraz beklentilerin altında kaldı tabii, Mourinho reisin taktiği sayesinde. Ama reis de haklı. Geçen sene oynaya oynaya da yeneriz biz bunları panpa diye çıkıp 5 yedi herif. Bu kadar maç sonunda 2. galibiyetini aldı adam. (yazık lan bi yandan)


Yalnız bu maç Şampiyonun real olduğunu (bence) ilan derken olası Şampiyonlar Ligi finalinde ise Barca’nın küsküyü vereceğini de gösterdi.(yine bence)Zira Barca bu maç çok dağınıktı. Takım halinde manitadan ayrılmış gibiydiler. Kafalar bariz başka yerdeydi. 1-1 olduktan sonra mal gibi dalıp anında 2. Golü yemeleri de bunun bir göstergesi bence. Dediğim gibi olası bir Şampiyonlar Ligi finalinde affetmezler. Real’in öyle bir maçta bu oyunun üstüne biraz da futbol oynamayı denemesi gerekecektir bence.

Manitadan en büyük darbeyi ise Messi yemiş gibiydi. Maç sonunda hırsından dudaklarını yemesini görmek ise paha biçilmezdi. Yanlış anlaşılmasın hastasıyım kendisin de moruk biraz da kaybet hayatta her boku kazanma amk.

Bu maç sonrasında hafta içi muhabbeti açılırsa büyük ihtimal Hıncal Uluç kakalayacaktır kendisini belki de ona bozuluyodur bilemem ama hagaden bu maç çok fenaydı Messi.

Guardiola şıklığıyla en azından bizim hanımdan şukuyu kaptı. İnce kravat takım makım havan kime şerefsiz!

Yarın da bizim El clasico var.  Dur başlamışken bir iki satır da ona geçireyim. Muhtemelen futbol kalitesi yine yerlerde sürünecektir diye düşünüyorum. Normal sezonun (Süper final namk!) ilk maçındaki gibi bir Galatasaray beklemiyorum şahsen. Fenerbahçe’de muhtemelen o şekil olmayacaktır. Galatasaray biraz daha temkinli Fenerbahçe birazcık daha ölümüne modunda takılacak gibi. Sonucunda Galatasaray alırsa Şampiyon net belli olur. Fener alırsa iki takımın deplasmandaki Trabzon maçlarına bakar. (Beşiktaş maçlarından 6 puan çıkartacaktır Fenerbahçe diye düşünüyorum.) Bakalım bekleyip göreceğiz.Ulan bi Nuri felan da göreydik şu Elclassico’da. Seneye artık...

1 yorum: