1 Nisan 2012 Pazar

AYKUT KOCAMAN


bu sene ve aslında fenerbahçe'nin başında olduğu hersene kaybedilen her puanın sorumlusu net aykut kocaman bence. kusura bakmasın ama kadrosu gidenlere rağmen özellikle devre arasındaki sow takviyesiyle açık ara ligin en iyisi. misal galatasaray'ın yedek kulübesi patates. beşiktaş'ta komple bir kadro mühendisliği sıkıntısı var. trabzon'a hiç girmiyorum.

bu maç öncesi emre'yi kadro dışı bırakıyosun. tamam senin bileceğin iş vardır bi sebebi de stoch'la alıp veremediğin ne kanka? şu anda bizim takımda olsa fatih hocanın direk 11'e yazacağı adamı sen böyle harcarsan deplasmanda derbi nasıl kazanacaksın? aynısını allah razı olsun arena'da bizim maçta da yaptı (playoff'ta yapmazsan valla darılırım)

Hoş herşeye rağmen ilk yarıda maçı koparabilecek oyunu ortaya koydu fenerbahçe. bi şekilde şanssızlık beceriksizlik. (bu arada gol goldür bence. kural kitabı da bana katılıyo ama katılmasa da gol hacı. gerçi sow'un gereksiz bi hamlesi oldu ama durdu neticede) ikinci yarı direklerden dönenler tam kısmetsizlik. bu arada eğer fenerbahçeli olsaydım tam golün geldiği dakikada zevkten ölürdüm. lig tv'nin küfür yüzünden sesi kıstığı dakikanın akabinde geldi gol. küfüre de karşı değilim yanlış olmasın. futbol maçında rakibe sövülür. hemde çok eğlenceli sövülür. melodili küfürler eğlenceli de oluyo ama işte sen sövülen taraftaysan akabinde golü çaktın mı zevki bambaşka oluyo moruk. onu betimlemek istedim yazının bu kısmında.

trabzon'u hiç değerlendirmiycem. maçta sahaya yabancı madde hele bıçak atan taraftarın takımı kazanmasın zaten. sevinmesin o herif. beraberlik bile çok o dangalağa. (efendi gibi maçını izleyen adamlar konu dışı) (aynı şeyi bizim için de hiç düşünmeden söylerim kazanmayalım öyle maçı)

fırat aydınus ise eh işte bi maç yönetti. ilk yarıda burak'a selçuğun hareketi benim gözümde penaltı.

ulan daldık dallama spor yazarı gibi maç yazısı yazdık. neticede bence fenerbahçe'nin hakkıydı maç haa güzel olmadı mı oldu playoff için. trabzon'un bıçağı atan gerzek taraftarı sevinemedi fenerbahçe'de kazanamadı.

aykut kocaman bu kafayı değiştirmezse zor derbi kazanır deplasmanda. kazanırsa da bala kazanır açık net.

son olarak alex böyük futbolcu. her eve lazım.

en son olarak meşale serbest olsun bence sahaya atanın anası bellensin ama...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder