3 Ekim 2009 Cumartesi

Başlıyorum...


Evde otururken kendi kendime konuştuğumu fark ettiğim zamandan beri (ki yıllar oluyo) "Ulan deli miyim ben? Kendi kendime konuşacağıma yazarım gider hacı..." diyorum ama tembellikten bişey yazmıyorum... Hala deli gibi konuşmaya devam ediyorum... Galba onu daha çok seviyorum ama artık aynı zamanda da buraya yazıyorum...

Sonuç; Deliliğe devam.. Bakalım klavyede de delirebilecek miyim? Hı?

8 yorum:

  1. Klavyede delirmek en kolayı abi.

    YanıtlaSil
  2. Blogcuyum, blogcusuz, blogcu...
    Blogcuyuz, blogcusnuz, blogcular...
    Hayırlı olsun :D

    YanıtlaSil
  3. hey dostum bu çok güçlü bir fikir, seni takdir ederim, pazarda yüksek fiyatlı elegan çıkışların var, patentini al hemen, sorna da kapı kapı gez büyük firmaların reklam bürolarını..Bak görücez zengin olacaz !!
    triciden sonraki en büyük buluş ... paha biçilmez.
    sen sen ol orada burada ne yapacağından bahsetme, bütün internet dinleniyor, internet zaten abd icadı...bırak millet foyasını açığa vursun, sen bekle ve gül geç..Sonunda olnar da senin bu tutumuna hak vereceklerdir.
    Sayın büyüklerim, burada yapılan her şey farmwille kadar tehditkâdır, lütfen ağacı yaşken eğin, adamın birinin şalterleri atıyor, buna public olarak müsamaa gösteremeyiz, sonra hakkımızda orada burada sansürcü felan diyorlar, gelin bu adamın şalterleri out of order edelim.Ben sizin ajanınız değilim,amacım çalışmalarındaki zorlukları kendisine ifade etmek, dostum yardıma ihtiyacın varsa gel beraber bir berber berber.

    YanıtlaSil
  4. İzlenecek bir blog daha, kolay gelsin =)

    YanıtlaSil
  5. valla iyi olmuş. okurum ben.

    YanıtlaSil
  6. Hayırlı olsun

    Bir kaç eleştirim olucak

    1-Keşke soyadın Altunizade olsaydı
    2-Yorumlar şeysini böyle diilde yanda pop-up ya da öyle bişey ondan yapsan

    Mutluluklar ağabey :)

    YanıtlaSil
  7. Blog kariyerin başlamış ve bitmiş.Demek ki yine evde kendi başına konuşuyorsun.Yapma.Karikatürlerin dışında seni buralarda görmek isterim şahsen.Takipçiniz.Sağlıcakla.

    YanıtlaSil